Serdar Ünsal

Serdar Ünsal

serdarunsal76@gmail.com

TÜRK DÜŞMANI ERMENİLERİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYORSUNUZ…!!!

30 Nisan 2016 - 14:00

         TÜRK DÜŞMANI ERMENİLERİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYORSUNUZ…!!!

          Geçende Hakmehmet ve Oba köylerinde  “Ermenilerce vahşice şehit edilen Türkler için anıt mezar ve şehitlik yeniden yapıldı onarıldı.

         Bu anıtların açılışında yanlışlıkla, bilmeden  kurdela kullanıldı.

Ak Partiye muhalefet eden gazeteler olayı farklı yorumlayıp verdiler.Ortadaki Ermeni vahşetini görmezden geldiler.Ermeni hayranı kalemşorlar olayı çarpıtarak işin içine Iğdırlıları da katarak bir muhalefet cephesi oluşturdular.

Buradan işin içinde olan biri olarak sesleniyorum. Arkadaşlar sırf muhalefet olsun diye yorum yazmayın.Yazdıkça Katil Türk düşmanı  Ermenilerin değirmenine su taşıyorsunuz.  

  Sırf Ak Partiye muhalefet olsun diye Sözcü gazetesi, Cumhuriyet gazetesi olayı çarpıtarak veriyor.                  Anıt açılışında ne sayın vekilimiz Nurettin Aras'ın ne de sayın vali vekili Bilgehan Karanfilin sucu var. Sadece organizeyi yapan ben ve anıtlar derneğinin hatası var. Organizeden dolayı kurdeleli açılış olsun düşüncesi ile bilmeden yaptık. Ortada bir bilerek yapılan bir şey yoktur art niyet yoktur. Mevzuyu bilememe vardır.

       Ayrıca ortada bir hizmet vardır. Anıtlar onarılmıştır. Yeni ilaveler yapılmış anıt mezarlar yapılmıştır. Sayın vekilimiz Nurettin Aras başbakanlık fonundan ödenek aktarmıştır. Iğdırlı olan Anıtlar Derneği genel başkanı Selçuk Önal, gece gündüz inşaatında bir işçi gibi çalışmış güzel bir eser ortay koymuştur. Buradan Ermenilere kamuoyuna mesajlar verilerek "Asıl soykırımı Ermeniler yapmıştır. İşte ispatı"denilmiştir. Maalesef hiç kimse bunu görmüyor.Kafayı kurdeleye takmış durumda.Şimdiye kadar anıt bakımsızken ,yeni bir çehreye anıt mezara ihtiyaç varken  anıtların varlığından habersiz olanlar ,senede bir gün olsa bile bu anıtları ziyaret edip Fatihalar göndermeyenler ,nedense bu anıt üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar.Bu arkadaşlara sormak lazım. Siz Iğdır için ne yaptınız.Klavye şövalyeliği masa başında yapmak çok kolay..Ama Iğdır için Oba,Hakmehmet,Gedikli şehitleri için ne yaptınız veya ne yapmayı düşünüyorsunuz.Her yıl Gedikli,Hakmehmet köylerinde Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu, 1976 yılı Kıbrıs Gazileri Derneği başkanı İsmet Tağal ile birlikte anma toplantısı yapıyoruz ,günler öncesinden gazetelerde ,Sosyal medyalarda duyurmamıza rağmen birkaç kişi hariç ,hiç kimse duyarlılık gösterip nedense gelmiyor. Ayrıca sosyal medyada yorum yazanların hiçbirini görmüyoruz.

       Arkadaşlar, ortada bir hizmet var. Bu yapılan anıt mezarları görmezlikten gelmek bence haksızlıktır. “Amaç burada üzüm yemek mi ? Yoksa bağcıyı dövmek mi? Anıtlarımız yapılmıştır. Şehitliğe sahip çıkılmıştır. Katil Ermenilere mesaj verilmiştir. Ermeniler Bu şehitlikten dolayı rahatsız olmuştur. Siz kalkmış “Bağcıyı” sırf muhalefet olsun diye dövüyorsunuz. Bu davranış bence Ermeni diasporasına hizmettir. Zaten Ermeni hayranı kalemşorlar görevlerini fazlasıyla yaparak sizin gibi değerli arkadaşların kafalarını karıştırmışlardır. Yayınlarına alet etmişlerdir. Kurdela ile açılış yapmakla kıyamet kopmamıştır.

Sözün özü: Bence öz eleştiri yapalım..”Yavrularını yiyen kediler olmayalım”

İllada bir suçlu aranıyorsa  o da ben ve Anıtlar Derneğidir.!!Suçumuz da mevzuatı bilmemizdir.!!